─ kattoremontti

Katon asennus

Palveluihimme kuuluu myös kattoremontti, uuden katon asennus sekä vanhan katon vaihto ja saneeraus. Teemme sekä uudiskohteita, että vanhan katon vaihtoja. 

Näihin lukeutuvat esimerkiksi:

  • peltikattoremontti - peltikaton asennus
  • huopakattoremontti - huopakaton (bitumikatto) asennus
  • tiilikattoremontti - tiilikaton asennus

Olemme rakentaneet viiden vuosikymmenen aikana melkein kaikkia mahdollisia kattotyyppejä omakotitaloista yrityshalleihin sekä rivitalo- ja kerrostaloyhtöistä kirkon kattoihin. Olemme tehneet kattotöitä pitkin Eurooppaa ja Yhdysvalloissa asti. 

Meiltä ei saa ns. kattopaketteja, vaan teemme homman kattomestarin perinteellä sinulle räätälöitynä tapauskohtaisesti. Kattoremontti tehdään aina sinulle yksilölliseen tarpeeseen.

─ KATTOHUOLTO

Kattoremontti, kattohuolto tai katon maalaus?

Lähtökohtaisesti pyrimme aina säilyttämään vanhan katon asianmukaisilla huoltotoimenpiteillä. Se tulee sinulle halvemmaksi ja on muutenkin usein järkevämpi ratkaisu. 

Varsinkin jos kattosi on niin sanottu arvokatto, niin ensisijainen toimenpide tulisi aina olla katon entisöiminen ja säilyttäminen huollolla. Oikein suoritettu huolto lisää katon käyttöikää kymmeniä, joissain tapauksissa jopa satoja vuosia.

Voit tutustua kattohuoltopalveluumme täältä. Älä jää turhaan murehtimaan asiaa itseksesi, vaan ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua arvioimaan tilanteen ja sopivan ratkaisun. 

Joskus katon vaihto on kuitenkin hyvä ratkaisu. 

Näin on esimerkiksi jos

  • Kattomateriaali ei ole niin arvokasta ja laadukasta, että sen huoltamisella saavutettaisiin selkeää hyötyä
  • Katto on päässyt niin huonoon kuntoon, että pelkkä huolto ei enää riitä.
Group 81

Mitä saat kattoremontista?

Uusi kestävä kattoratkaisu

Kattotyöt tehdään kattomestarin perinteitä ja alan hyviä työtapoja noudattaen. Ratkaisu yhdistettynä ajallaan toteutettuihin asianmukaisiin huoltotoimenpiteisiin yleensä varmistaa katon käyttöikää kymmeniksi vuosiksi eteenpäin.

Stressi ja työ kodin huollosta vähenee

Kodin huollossa on aina tarpeeksi päänvaivaa. Se vie myös paljon aikaa. Ratkaisu auttaakin vähentämään stressiä ainakin katon osalta. Kun annat meidän auttaa, arvostat omaa aikaasi enemmän ja voit käyttää sen johonkin itsellesi mielekkäämpään.

Kotisi arvo ja toimintavarmuus säilyy

Katto on tärkeä osa kotisi toimintavarmuutta ja arvoa. Luottamalla ammattilaiseen varmistat kattosi toimivuuden ja kestävyyden.

Paljonko kattoremontti maksaa ja mitä se sisältää?

Hintaan vaikuttavat esimerkiksi seuraavat asiat:

  • Käytettävät materiaalit. Käytetäänkö tiiltä, huopaa vai peltiä? Mikä on pellin laatu ja paksuus?
  • Työn laajuus. Yleensä katon pinta-ala, mutta muutkin asiat vaikuttavat.
  • Katon tyyppi ja muoto. Vaikuttaa paljon tarvittavaan kalustoon ja käytettävään aikaan. Onko kyseessä harjakatto tai pulpettikatto, jossa lappeet ovat suorakaiteen muotoisia? Aumakatto, mansardikatto? Onko paljon erikoismuotoja tai sisätaitteita (jiiri)? 
  • Muut remonttiin sisällytettävät työt. Vaihdetaanko tai maalataanko esim. vesijärjestelmä ränneineen ja syöksytorvineen? Vaihdetaanko tai maalataanko otsalaudat?

Esimerkki tekemästämme kattoremontista omakotitalon katolle, jonka pinta-ala on noin 120 m2. Käytetty pelti oli laadukkaammasta ja siten arvokkaammasta päästä. Tällä on iso vaikutus lopulliseen hintaan. 

 

Vanhan katteen purku Vanha katto puretaan kokonaisuudessaan pois. Vanhat pellit viedään pois jatkokierrätykseen. 
Aluskatteen ja läpivientien tarkastus ja vaihto tarvittaessa Aluskate tarkastetaan ja vaihdetaan tarvittaessa. Läpiviennit, kuten savupiippu, ilmanvaihtohormit ja viemärintuuletusputket tarkastetaan sen osalta, että aluskatteen juuriliitos on toimiva. Tämä on tärkeää, jotta vesi ei pääse myöhemmin vuotamaan rakenteisiin. 
Ruodelautojen vaihto ja uuden peltikatteen asennus Ruodelaudat puretaan ja asennetaan uudet tilalle. Sen jälkeen tehdään uuden peltikatteen asennus. Työ sisältää kaikki projektissa tarvittavat kattotyöt ja materiaalit. 
Vesijärjestelmän uusiminen ja räystäslautojen vaihto Päärakennuksen katon vesijärjestelmä (rännit, syöksytorvet jne.) uusitaan kokonaisuudessaan. Myös räystäslaudat vaihdetaan uusiin. 
Työmaan siivous Töiden jälkeen siivoamme jäljet ja jätämme pihapiirin siihen kuntoon, kuin se oli tullessa. Syntynyt jäte toimitetaan asianmukaiseen kierrätykseen.
Hinta 16 500 €

 

─ Hämeen kattopinta palvelut

Palvelut - Huolla katto ja säästä

Kattohuoltopaketti

Katso miten voit säästää rahaa ja välttyä kalliilta kattoremontilta kattohuollon avulla.

Lue lisää

Palveluihimme kuuluu myös kattoremontti, uuden katon asennus sekä vanhan katon vaihto ja saneeraus.

Lue lisää

Katon maalaus lisää katon käyttöikää ja auttaa osaltaan välttämään isomman ja kalliimman kattoremontin.

Lue lisää

Katon pesu on tärkeä osa katon ylläpitoa ja huoltoa. Älä stressaa katolle kiipeämisestä ja välineiden hankinnasta. Hoidamme kaiken puolestasi.

Lue lisää

Group 82

─ REFERENSSIT

Kattohuolto palautti noin 100-vuotiaan arvokaton lähes uuden veroiseksi

Esimerkki huoltamastamme katosta, joka sai lisää käyttöikää ja ulkonäkö parantui oleellisesti. Kuvan peltikatto on vuodelta 1926. Huoltotoimenpiteet tehty vuonna 2020 ja seuraava suositeltu huolto vuodelle 2040.

Vuosi: 2020
Tyyppi: Konesaumapeltikatto
Budjetti: 14 000 €

─ MITÄ MEISTÄ PUHUTAAN?

Asiakkaiden kommentteja

Tässä kommentteja Urakkamaailmasta. Siirry Urakkamaailmaan lukemaan kaikki > 40 arvostelua.

Group 73

Galvanoidun (maalaamaton) peltikaton pesu ja maalaus

Kaupunki: Pornainen

Urakka sujui mutkattomasti ja ammattitaitoisesti sekä valtavalla rohkeudella todella jyrkällä katolla. Vahva suositus - mukavia heppuja.

Group 73

Varttikate-katon puhdistus ja pinnoitus

Kaupunki: Rauma    

Työ tehtiin sovittuna aikana, ripeästi ja ammattitaidolla. Katto on kuin uusi. Suosittelen ehdottomasti.

Group 73

Peltikaton maalaus

Kaupunki: Lahti    

Peltikaton maalausurakka sujui suunnitelman mukaisesti ja rautaisella ammattitaidolla. Yhteistyö sujui mukavissa merkeissä.

Group 73

Peltikaton maalaus

Kaupunki: Hyvinkää    

Sujui niinkuin sovittiin. Mukavaa porukkaa.

Group 73

Mökin kattoremontti

Kaupunki: Asikkala   

Nopeasti ja ammattitaitoisesti hoidettu homma, ystävällisiä tyyppejä. Pientä viivettä meinasi olla päiväkohtaisesti aloittamisessa, joten lopetuskin vähän venyi, mutta valmista tuli. Hieno juttu ja kiitokset!

Group 73

Rintamamiestalon katon maalaus 130 neliötä

Kaupunki: Vekaranjärvi    

Kaikki pelasi tosi hyvin.Ainoa ongelma oli kelin kylmyys mille ei voi mitään.Suosittelen ......ammattimaista toimintaa. tv. R L

Pyydä tarjous heti